i Barnen, Lillasyster - tre år, Mammaliv, Storebror - fem år, Vardag

Kalas för båda barnen

kalas för båda barnen

I söndags var det dags för kalas för båda barnen. Lillasyster fyllde tre i maj och Storebror har precis blivit fem år. Tidigare har de haft varsitt stort kalas men i år fick vi inte riktigt ihop det med firande, barnkalas och släktkalas. Eftersom de fyller med bara en månads mellanrum så fick de därför ha ett gemensamt kalas i år för släkt och våra vänner.

Någonstans mellan 20 och 30 personer kom till vår lägenhet för att fira dem. Farmor bjöd på sin goda koreanska mat och mormor hade bakat massor med kakor. Barnen var så glada för nya leksaker och kläder och allt var superfint.

Kalas för båda barnen

Hela lägenheten var pyntad med ballonger. Jag hann som vanligt inte prata med alla som var här. Istället hjälpte jag barnen att öppna presenter, såg till att de fick mat och fixade runt med allt som behövdes. Men det är ändå fint att se alla samlade och barnen var supernöjda.

Kalas för båda barnen

Årets tårtor

Som vanligt får barnen önska teman på tårtor. De brukar alltid få ge förslag på saker som de gillar extra mycket och så bestämmer T och jag vilken tårta det blir. Tårtorna gör vi sedan i smyg och det är så kul att se barnens ansikten när de får se dem!

I år blev det en tårta i form av en Pokémon-boll till Storebror och en Nyckelpiga-tårta till Lillasyster. (Hon älskar serien Ladybug).

Kalas för båda barnen

Kalas för båda barnen

Om du vill se några av tidigare års tårt-teman så finns de här:

Kalas för båda barnen

Kalas för båda barnen

Det fungerade jättebra att ha ett kalas för båda barnen tillsammans. Båda fick lika många paket och de kunde öppna dem samtidigt så vi slapp avundsjukan. Vi vuxna kunde dessutom fokusera på att ordna ett stort kalas istället för två vilket var ganska skönt nu efter en intensiv vår.

Kalas för båda barnen

Så kul att kunna ge dem ett stort firande med massor av släktingar. De fick dessutom träffa sin lill-kusin på kalaset. Fyra dagar gammal var han och så söt och lugn!

Det var två trötta men väldigt nöjda barn som gick och la sig efter en lång kalas-dag.

Kalas för båda barnen

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Födelsedag med frukost på sängen

Skrivet den 12 april, 2018

Helgen i bilder

Skrivet den 19 mars, 2018

En treårings höstfunderingar

Skrivet den 17 oktober, 2017

Föregående inläggVårkväll på gården
Nästa inläggFrukost på Foo Kafé

2 Kommentarer

 1. Jessica
  5 år ago

  Så fint alltsammans <3 <3 <3

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Ja, och barnen var nöjda. Känns som viktigast ❤️ Men många firande blir det 😉

   Reply

Kommentera