i Jenny reser, Mammaliv, Vardag

Födelsedag i Spanien

Födelsedag i Spanien

Efter första natten hos barnens farföräldrar i Spanien så var det en speciell dag. Jag fick fira min födelsedag i Spanien. T hämtade ut barnen från sovrummet när de vaknat så jag fick ligga kvar och ha sovmorgon. (Jag kan även ha packat upp vår resväska och legat och surfat på mobilen en stund). Sedan hörde jag ljud utanför dörren och fick vacker sång och frukost på sängen.

Födelsedag i Spanien

Födelsedag i Spanien

(Lite gryniga bilder från det mörka sovrummet men ville ändå ha dem med) 😉

Med en ettåring och en treåring som ville vara med i sängen och smaka på allt det goda så tog vi det smidigaste beslutet att flytta ut frukosten till trädgården. Sån lyx att få massor med godsaker och att kunna äta den ute i solen! En av alla fördelar med att fira sin födelsedag i Spanien

Födelsedag i Spanien

Födelsedag i Spanien

Efter frukosten var Storebror så klart tvungen att känna på vattnet i den lilla poolen men det var inte riktigt uppvärmt så det blev ett snabbdopp.

Eftersom det var min födelsedag så önskade jag mig en promenad. Jag och T tog Lillasyster i vagnen och Storebror fick gå med oss och vi satte kurs mot havet.

Födelsedag i Spanien

Men det var så klart massor av fina saker att se längs med vägen. Vackra blommor, fina palmer och lockande lekparker!

Födelsedag i Spanien

Födelsedag i Spanien

Vi var så klart tvungna att stanna till vid en lekplats en stund och den fick godkänt av Storebror. Den hade allt som behövdes för att leka trots att den var ganska liten.

Lillasyster sov i barnvagnen under nästan hela promenaden.

Födelsedag i Spanien

Den bästa känslan att gå ute i kjol och utan någon jacka. Solen gassade och det var så skönt!

Födelsedag i Spanien

Födelsedag i Spanien och besök på stranden

Till slut nådde vi promenadens mål; havet! T stannade uppe på kullen med vagnen och Lillasyster medan jag och Storebror sprang ner för att doppa tårna i vattnet. Det var ganska kallt och dessutom sent på eftermiddagen. Vi bestämde oss för att besöka stranden med badkläder och strandleksaker nästa dag istället. Med det löftet så gick Storebror med på att ta på skorna igen och fortsätta tillbaka hemåt.

Födelsedag i Spanien

Födelsedag i Spanien

När vi nästan kommit hem så mötte vi barnens farbror och hans tjej. Att de dessutom hade med sig en skateboard var mycket populärt av vissa i sällskapet!

Det var en superfin födelsedag i Spanien! Och vi hade dessutom flera, flera dagar kvar på semestern. Så räkna med fler inlägg med semesterbilder inom kort! Om någon sitter och funderar på vad jag fyllde så var det min trettiotredje födelsedag 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Födelsedag

Skrivet den 16 mars, 2017

Restaurangbesök med två barn

Skrivet den 27 maj, 2017

Lär sig att sätta sig upp och klappa händerna

Skrivet den 14 februari, 2017

Föregående inläggFörsta gå-skorna
Nästa inläggFörsta stegen

2 Kommentarer

 1. Jessica
  2 år ago

  Härliga semesterbilder ?? Ser fram emot att få se flera!!

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Tack! De kommer när barnen tillåter en stund vid datorn 😉

   Reply

Kommentera