i Mammaliv, Vardag

Helgen i bilder

Torsdagen

Här kommer ett inlägg med massor av blandade mobilbilder från vår helg. Som ni märker på rubriken så tjuvstartade vi helgen redan på torsdagen. Då var det nämligen min mans födelsedag! Jag lyckades smyga ner till köket och värma lite plättar och fyllde sedan en bricka med dem och lite andra godsaker. Efter att ha väckt Storebror så gick vi sjungande uppför trappan med brickan och presenter. En väldigt lyckad väckning av födelsedagsbarnet blev det. Sedan var det dags för barnen att lämnas på förskolan och vi vuxna åkte till våra jobb.

födelsedag

födelsedag-2

På kvällen så firade vi hemma med prinsesstårta och drack en koreansk variant av sake. Vi gick sedan ut och åt middag med min mans vänner. Jag och barnen gick hem efter maten medan min man fick fortsätta att roa sig.

helgen i bilder3

Fredagen

På fredagen hade jag min föräldralediga fredag och Tobias passade också på att vara ledig med oss. Det var en solig dag men väldigt kallt i vinden. Vi tog oss i alla fall ut på en promenad och vi passade på att leka en stund på en is som vi hittade. Kul för både barnen och oss vuxna 😉

 

helgen i bilder2-2helgen i bilder2-8helgen i bilder2-4helgen i bilder2-5

När vi kom tillbaka in i värmen igen var det dags för mig att laga koreansk mat. Fyller man år så förtjänar man ju lite extra gott och eftersom vi åt middag ute på själva födelsedagen blev det koreanskt hemma dagen efter. Lillasyster har varit i en ganska gnällig period de senaste dagarna så hon var inte alls intresserad av att jag skulle få ha båda mina händer för mig själv. Vi löste det genom att hon fick sitta i sjalen och då var hon nöjd med närheten.

helgen i bilder2-9

Lördagen

Lördagen startade vi med en frukost på ett café i närheten av där vi bor. Vi kunde sitta kvar ganska länge och njuta av maten. När barnen började bli rastlösa och klättrade runt lite för mycket så gick vi tillbaka hem. En vän hade premiär på sin utställning klockan 12 så via hade en liten stund att fördriva innan vi gav oss ut igen.

Efter besöket på utställningen så hade vi tänkt besöka Sheltas Sneaker Market men för att vänta ut den långa kön så blev det ännu ett cafébesök. Solen sken in på oss och vi fick en liten föraning om att våren och värmen är på väg hitåt.  Vi kunde sedan titta runt på massor av sneakers och tog oss sedan tillbaka hem. Kvällen avslutades med ett långt bad för mig och barnen.

Söndagen var väldigt lugn eftersom jag antagligen smittades av Lillasysters förkylning. Jag tillbringade största delen av dagen i soffan med rinnande näsa. Jag och Storebror hann i alla fall städa och möblera om i hans rum så helt sysslolösa var vi inte.

Vi hade en riktigt fin och mysig helg!

 

helgen i bilder

helgen i bilder-8helgen i bilder-6helgen i bilder-4

 

helgen i bilder-11helgen i bilder-10

 

 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Solig måndag

Skrivet den 30 maj, 2016

bilder från skogen

Bilder från skogen

Skrivet den 23 april, 2019

5 dagar gammal Lillasyster

Skrivet den 10 maj, 2016

Föregående inläggEtt dygn i Stockholm
Nästa inläggEnkelt påskpyssel

2 Kommentarer

 1. Jessica
  6 år ago

  Mycket mysig helg ni haft!! Precis så man ska tillbringa helgerna för att ladda ny energi för kommande vecka 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Ja, vi fick mycket gjort men i ett lugnt tempo 😉 kändes väldigt bra!

   Reply

Kommentera