i Mammaliv, Vardag

Frukost på sängen

Frukost på sängen jennyjenny

Godmorgon!

Idag vaknade vi i Göteborg upp till en solig morgon. Förutom frukost på sängen så fick jag en sovmorgon till klockan 9. Det var så skönt efter ett gäng med morgnar som startat strax efter 6. De där jättelånga läggningarna har gått över men istället resulterat i tidigare morgnar…man kan inte få allt som förälder. Men med en sådan här start på dagen så känns allt bra igen!

T och Storebror hade fixat en bricka med god frukost och kom upp med den till mig och Lillasyster. Det var tydligen min låtsasfödelsedag för Storebror sjöng ”Ja må du leva…” när de kom in med brickan. Medan vi åt frukost så plockades spel fram och alla satt var länge i sängen och spelade och njöt av att inte ha bråttom iväg någonstans.

Ha en fantastisk helg och hoppas att ni också fått en bra start på er dag!

Frukost på sängen

Frukost på sängen

Frukost på sängen

Frukost på sängenFrukost på sängenFrukost på sängen jennyjennyFrukost på sängenFrukost på sängen jennyjennyFrukost på sängen jennyjenny

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Födelsedag

Skrivet den 16 mars, 2017

Extra god havregrynsgröt

Extra god havregrynsgröt

Skrivet den 15 november, 2018

Frukost med amerikanska pannkakor

Skrivet den 20 december, 2017

Föregående inläggFörsta snön och test av årets overall
Nästa inläggJulkalendrar 2017 med fina vinster

4 Kommentarer

 1. Soon-Im Martinsson
  2 år ago

  Det ser ut som en underbar skön start på dagen, en sån bra idé T hade 😘

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Väldigt bra! ❤️

   Reply
 2. Jessica
  2 år ago

  Ser helt underbart ut!! Kan ju bara bli en härlig dag efter en sån start <3

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Det var superfint! Sån bra lördag 🙂

   Reply

Kommentera