i Recept och mat, Vardag

Söndagsfrukost hemma

Söndagsfrukost hemma

Veckorna går fort och så här såg det en tidigare helg när vi åt söndagsfrukost hemma. Jag har visst inte hunnit få upp dessa bilder tidigare. Vi brukar ganska ofta passa på att äta frukost ute på något hotell eller café men ibland är det minst lika bra att fixa i ordning någonting i vårt egna kök. Anledningen till att vi ändå ofta väljer att gå ut är för att vi aldrig äter middag ute tillsammans. Med två små barn så känns det som ett för stort projekt att gå ut på kvällen och sitta på en restaurang under en hel måltid. Men frukost fungerar oftast bra. Det är mat som barnen gillar och man behöver inte sitta och vänta någon längre stund. Så helgfrukostar har blivit till en fin stund med familjen.

Men den här söndagen så handlade vi hem lite extra goda saker som vi var sugna på istället. Att duka upp allas favoriter på köksbordet och kunna sitta en stund tillsammans är värt så mycket.

 

Söndagsfrukost hemma

Det blir en del saker på frukostbordet när alla ska få det de är sugna på. Barnen fick äggröra med skinka och ost. Det gillar de och det är dessutom mättande. Min man ville ha bacon och ägg till sin söndagsfrukost och jag var mest sugen på nybakade frallor. Jag hade också en ny granola med smak av äpple och kanel som jag var nyfiken på att testa. Tillsammans med grekisk yoghurt blev den jättegod!

Så ibland blir söndagsfrukosten hemma bättre än den vi äter ute!
Vad måste finnas med på ditt frukostbord?

Söndagsfrukost hemma

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frukost med amerikanska pannkakor

Skrivet den 20 december, 2017

Frukosttips

Frukosttips

Skrivet den 26 april, 2017

Helgen i bilder

Skrivet den 19 mars, 2018

Föregående inläggHalloween med massor av pumpor
Nästa inläggFrukostevent på Vallgatan 12

Bli först att kommentera!

Kommentera