i Mammaliv, Vardag

Lördag och finfrukost

Imorse vaknade familjen efter en relativ sovmorgon (någon tvåring kan ha väckt sin farmor alldeles för tidigt men han somnade iallafall om tills strax före nio). Solen sken och hade det inte varit en iskall februarimorgon så hade nog fåglarna kvittrat också.

Lillasyster fick sin grötfrukost och sedan gick vi över gården till vårt favorit-café för lördagsfrukostar. De har nybakta bröd och lagom många pålägg. Och när man sedan ätit sig lagom mätt på smörgåsar och fil med olika sorters müsli så kan man gå på kakfaten som ständigt fylls på med goda vaniljbullar, kladdkakor och massor annat gott.

 

Senare på dagen fick jag och T en liten barnfri stund på stan och hann äta lunch med några vänner och strax ska vi faktiskt smita hemifrån igen för att gå på bio!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

BVC-besök

Skrivet den 11 oktober, 2016

Tvåbarnsförälder 

Skrivet den 17 juni, 2016

J fyra månader

Skrivet den 7 september, 2016

Föregående inläggVinterdag
Nästa inläggDet där med att handla kläder

2 Kommentarer

 1. Jessica
  5 år ago

  Vilken mysig lördag!! Härligt med lite avlastning av farmor så du och T kan få njuta lite på tu man hand <3

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Jessica: Ja, ovant men fint 🙂

   Reply

Kommentera