i Mammaliv, Vardag

Vinterdag

 

Igår hade vi en riktig vinterdag här i Göteborg. Det snöade faktiskt hela dagen och det la sig några centimeter snö på marken. Vi skyndade ut för att K skulle få leka lite i snön den här vintern men det var bitande kallt i vinden så jag och farmor tyckte kanske inte att det vr fullt lika roligt som K. Vi gick iallafall till Haga-parken för att krama ihop lite snöbollar och springa i snön. Vi hade hela lekplatsen för oss själva denna kalla dag.

Självklart måste man passa på att smaka på den där vita snön som man inte får se så ofta!

Och en stackars frusen duva tittade på medan K fick gunga en stund innan vi vandrade hem till varma lägenheten igen för att äta vår lunch.

IMG_3582

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Tågresa till Blekinge 

Skrivet den 1 september, 2016

Nytt till semestern

Skrivet den 7 april, 2017

Föregående inläggEvent i Stenungssund
Nästa inläggLördag och finfrukost

2 Kommentarer

 1. Jessica
  8 månader ago

  Härligt med lite snö äntligen! Och farmor på besök också. Antar att Kasper är lycklig nu 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   8 månader ago

   Jessica: han är supernöjd 🙂

   Reply

Kommentera