i Mammaliv, Vardag

Änggårdsberget

Änggårdsberget

Igår tog vi barnen, barnvagn och kameror och lastade in allt i bilen för att åka till Änggårdsberget här i Göteborg. Dels så ville vi komma ut lite men T ville också visa mig hur man kan använda blixtar till kameran. Jag är ju fortfarande en sådan nybörjare på det här med att ta kort så all övning är bara bra för mig.

Tyvärr ville inte riktigt vädret vara på vår sida för det började dugga redan när vi satt i bilen på väg dit. Men vi tänkte att träden säkert skyddar lite så vi gick ändå in. Skogen är ju ett så bra ställe att åka till när man har barn med mycket spring i benen. Inga bilar att akta sig för och massor med grenar och stenar att hoppa på. Perfekt! Vi letade efter gömda drakar och tittade in i kojor och grottor som vi hittade längs med stigarna.

Änggårdsberget

Trots att vädret var lite tråkigt så var det ändå så fint i skogen nu. Bokarna med deras ljusgröna löv lyste verkligen upp i skogen.

Änggårdsberget

Vi kom också fram till en glänta med massor av höga ormbunkar. Hade det inte varit för lite fästingrädsla så hade säkert jag också kastat mig in i dem för att leka.

Änggårdsberget

Änggårdsberget

Regnet tilltog alltmer och när vi hade varit på spännande upptäcktsfärd i nästan två timmar började de korta benen att få ont om krafter.

Änggårdsberget

Men skog som utflyktsmål var en riktigt bra grej så det måste vi göra om snart igen. Kanske med lite mindre regn och mer picknick då om jag får önska. Men tills dess säger vi hejdå skogen för denna gången.

Änggårdsberget

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Förlossningsberättelse med Storebror

Skrivet den 10 juni, 2017

Lillasyster 10 månader 

Skrivet den 7 mars, 2017

cafe gazette

Café Gazette

Skrivet den 22 november, 2019

Föregående inläggNy bilbarnstol från BeSafe
Nästa inläggLillasyster 13 månader

2 Kommentarer

 1. Jessica
  6 år ago

  Så vackert och mysigt det ser ut!! Härligt att vara i naturen nu ??
  Jag har skickat ett meddelande till dig på Messenger ?

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Det var verkligen jättefint!

   Reply

Kommentera