i Mammaliv, Vardag

Ny bilbarnstol från BeSafe

För några dagar sedan kom ett stort paket hem till oss. Helt osponsrat (tyvärr) har vi nu äntligen köpt en bilbarnstol till Lillasyster för hon har fått sitt i sitt babyskydd lite väl länge när vi åkt bil. Jag har letat på Blocket en hel del efter bilbarnstolar men jag har ju inte velat ha en för gammal stol då Lillasyster förmodligen kommer använda den i ganska många år framöver och det finns ett bäst före-datum på stolarna. De nyare som jag hittat på Blocket har varit ganska dyra (jämfört med helt nya)  så när jag såg en hemsida som hade ganska mycket rabatt under förra helgen så slog jag till. Nu vet vi att den är garanterat okrockad och det är en stol som går att använda tills hon väger 25 kilo.

IMG_7683-2

Men som sagt. Ett stort paket levererades! Så skönt att det var hemleverans för jag hade inte kunnat bära det hem från vår postuthämtning.

Det är en stol som fått väldigt bra betyg i en hem massa av tester så det känns tryggt och bra. Nu ska den bara sättas på plats i bilen också. Har läst instruktionsboken ett antal gånger och det känns som att det kan ta ett tag att få den på plats så min plan är att försöka på tisdag då Storebror är på förskolan. Ett barn som sällskap känns högst tillräckligt.

Kartongen har inte kommit bort ännu men den blev såklart en uppskattad leksak. En så stor kartong kunde ju bli ett hus till både Storebror och Lillasyster!

jennyjenny_besafe2

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggStorebror snart tre år 
Nästa inläggÄnggårdsberget

3 Kommentarer

 1. A (Allt enligt A)
  5 månader ago

  Vi har den stolen till vår storebror sedan några månader! Om ni får problem med att justera nackstödet så är det typ våld som gäller… Hälsningar från familjen som stod i upplösningstillstånd en halvtimme innan resa och bara inte.fick.upp.nackstödet ?. Annars är vi helnöjda med stolen ?.

  Reply
  1. JennyJenny
   5 månader ago

   Haha! Jag märkte faktiskt att det var ganska trögt när jag skulle testa att justera axelremmarna. Kan tänka mig att det är svettigt när barn skriker o man ska iväg! Tack för tipset o bra att ni är nöjda annars! Den verkar väldigt bra.

   Reply
 2. Sofie
  5 månader ago

  Hej!

  Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

  De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

  Lycka till!

  /Sofie på Babyshop

  Reply

Kommentera