i Mammaliv, Vardag

Mors dag

Min mors dag började med att jag vaknade till vid 8 på morgonen. Allt var tyst i lägenheten och Lillasyster somnade om efter lite amning. Tanken som slog mig var att T måste ha gått ut så tidigt på morgonen med Storebror för att ge mig en sovmorgon dagen till ära. Jag låg kvar och slösurfade lite på mobilen.

Min förvåning var stor när jag strax före nio hörde små tassande steg som kom uppför trappan till vårt sovrum. Storebror hade tagit en sovmorgon! Och T hade tydligen sovit på balkongen under natten då vår lägenhet, som ligger precis under hustaket, blir väldigt varm på sommaren.

Så den bästa mors dag-presenten stod Storebror för. Hans långa sovmorgon måste ha berott på att det var mulet på morgonen och därför lite mörkare än vanligt i lägenheten. Strax efter vaknade även T och familjen åt en mors dag- frukost på café innan han åkte till jobbet.

Det ösregnade och Iphone-vädret sa att det skulle fortsätta så hela långa dagen. När jag och barnen kom hem bad jag Storebror att försöka ta en bild på mig innan klänningen byttes mot mer bekväma och praktiska kläder. En snart treåring är kanske inte den bästa outfit-fotografen men får väl ändå ta med resultatet.

Plötsligt plingade det på dörren. Det gör det ju nästan aldrig nu för tiden utan att man väntar på någon. Vi öppnade och utanför stod två barn som bor i vårt hus. De frågade om Storebror ville ta med sin sparkcykel och komma ut på gården. Han blev så glad! Självklart tog vi på oss skor och gick ut. (För han är ju inte riktigt stor nog att springa ut på gården själv). Solen kom fram och det blev jättevarmt på vår gård. Ett av de andra barnens pappa kom ut med saft och muffins. Vilken idyll mitt i storstan vi har på vår fina gård. Och även om de andra barnen är fem år så leker Storebror ganska bra med dem.

IMG_7418

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Jobbig dag

Skrivet den 6 juli, 2016

K – 20 månader

Skrivet den 14 februari, 2016

Helgen

Skrivet den 8 september, 2015

Föregående inläggEn lördag i maj
Nästa inläggMest gillade på Instagram i maj 

2 Kommentarer

 1. Jessica
  5 månader ago

  Härlig dag 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   5 månader ago

   Det var det 🙂

   Reply

Kommentera