i Mammaliv, Vardag

En lördag i maj

Denna lördag känns som att den har varit väldigt lång och fylld med en massa innehåll. Storebror hade i alla fall den goda smaken att sova till halv åtta (sovmorgon för honom nu förtiden…tänk för några månader sedan kunde han ju faktiskt sova till en stund efter åtta). Jag gick upp med barnen och T fick en längre sovmorgon som han behövde efter lång tid med massor av jobb. När han kom upp så fick jag något som jag längtat efter länge; en dusch alldeles ensam! Att kunna duscha och tvätta håret utan att hålla koll på ett eller två andra barn i badkaret är höjden av lyx.

När sedan alla var påklädda och iordning bar det i väg på dagens äventyr. Vi mötte upp med en vän för en kaffe och sedan vidare till min mans brors jobb där det idag var ett event och vi sa hej, hej till lite människor.

På grund av en del bilåkning runt lunchtid så somnade givetvis Storebror men det kanske han behövde för det har ju dels varit väldigt varmt idag och han sover ju som sagt inte alltför många timmar under natten. Vi åkte i alla fall vidare till Lindholmen Street Food Market där de har en samling med massor av Food trucks varje lördag. Båda barnen sov, vi satt ute i solen och njöt av god mat, musik och semesterstämning.

När barn vaknat (eller snarare väckts) så åkte vi vidare ännu en gång. Den här gången blev det Bananpiren som var målet. Och återigen för att möta upp min mans bror då han höll i lite trådar kring en cykeltävling som pågick på Hisingen under dagen. Vid Bananpiren var både starten och målgången så det fanns en hoppborg för barn och lite mat. Vi blev inte så långvariga där för nu började klockan närma sig kvällen och vi hoppade återigen in i bilen för hemfärd. Eftersom barnen sovit medan vi vuxna åt så lagade jag till lite snabb middag till dem.

Storebror ville ut på gården och eftersom jag gärna såg att han gjorde av med lite energi efter allt stillasittande i bil och sovande mitt på dagen så hejade jag på den idén. Det blev lite bollspelande och springande innan T gick för att möta upp lite vönner och jag tog med barnen upp för nattning. Och nu har båda barnen somnat och jag kan sitta i lugn och ro med datorn en liten stund. En väldigt fin lördag från början till slut!

IMG_7323

IMG_7331

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lillasyster 13 månader

Skrivet den 6 juni, 2017

Godis

Skrivet den 4 februari, 2016

Föregående inläggRestaurangbesök med två barn
Nästa inläggMors dag

2 Kommentarer

 1. Soon-Im Martinsson
  7 år ago

  Jag håller verkligen med om att det var en lååång lördag!!
  Ni verkar ha haft mycket trevligt trots allt åkandet hit och dit ?

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Det var en jättefin dag!! ❤️

   Reply

Kommentera