i Mammaliv, Vardag

Redan torsdag

Det blev inget inlägg igår för det blev ett litet återfall i sjukstugan här hemma. Denna gången var det min tur. Ska man kanske hålla barn hemma från förskolan höst och vinter?! Trodde att K:s immunförsvar blivit bättre efter förra årets prövningar men det verkar som att det behöver härdas ännu mer.

Jaja, idag känner jag mig bättre och tur i oturen hade T planerat in en ledig dag igår så han skötte förskolelämning och -hämtning, matlagning och diverse uppassande av sjukling. Idag tar jag hand om tvätt, disk och städning. Galet hur stökigt det kan bli på ett dygn!

Jag ska försöka komma in i duschen också innan K ska hämtas för ikväll ska jag och J iväg på lite äventyr! Det är Siranee (som bloggar på Thaimorsan.se) som bjudit med mig på ett VIP- event med Loppi. Ska bli jättekul. Har aldrig träffat Siranee ”på riktigt utan  vi har bara kommenterat på varandras bloggar och våra yngsta barn är ungefär lika gamla.

Men mer om det kommer antagligen imorgon. Nu måste jag fortsätta greja här hemma!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

kaffe kallt

Mammor dricker alltid sitt kaffe kallt

Skrivet den 22 november, 2017

Besök av släkten 

Skrivet den 6 juni, 2016

Utflykt till Trädgårdsföreningen

Utflykt till Trädgårdsföreningen

Skrivet den 4 mars, 2017

Föregående inläggBVC-besök
Nästa inläggLoppi-event med Trygg Hansa och Apoteket Hjärtat

Bli först att kommentera!

Kommentera