i Mammaliv, Vardag

J fem veckor

Idag är J fem veckor gammal och vi har varit på BVC-kontroll och läkarkontroll som ska göras när barnet är en månad gammal. 

Allt ser fortfarande väldigt bra ut och J klättrar uppåt i kurvorna. Idag vägde hon 4,55 kg och var 55,5 cm lång. 

Läkaren kollade hjärta, ögon, höfter och kanske mer saker. Det gick väldigt fort men allt var jättebra. Nu behöver vi inte gå dit på kontroll förrän om två veckor. 

Min mjölkstockning är tack och lov mycket bättre idag. Huvudvärken är borta och jag är piggare. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En vecka 

Skrivet den 12 maj, 2016

Stadsmuseet 

Skrivet den 11 juli, 2016

Helgen som gick

Skrivet den 24 juli, 2017

Föregående inläggMjölkstockning 
Nästa inläggFredag

Bli först att kommentera!

Kommentera