i Mammaliv, Vardag

Mjölkstockning 

Har nog haft min första mjölkstockning. J hade lite längre mellan sina matstunder igår (ca tre timmar) och det ens bröstet reagerade på detta genom att få några knölar och bli jätteömt. 

Idag har hon ätit oftare igen och nu känns det bättre men jag har varit så trött och haft en hemsk huvudvärk. (Vilket jag läste var vanligt vid mjölkstockning). 

Var uppe i morse när K skulle till förskolan men somnade sedan om till 11(!). Och nu somnade jag i soffan vid 21 så har gått o lagt mig redan. Har inte gjort så mycket idag mer än handlat och lagat middag. 

Hoppas jag mår bra igen imorgon!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Fredagen den 13

Skrivet den 13 januari, 2017

Vilken vecka

Skrivet den 11 mars, 2016

J fem veckor

Skrivet den 9 juni, 2016

Föregående inläggBesök av släkten 
Nästa inläggJ fem veckor

Bli först att kommentera!

Kommentera