i Mammaliv, Vardag

Mjölkstockning och frossa

Då var det dags för min andra mjölkstockning. Vaknade vid 6 i morse av att ena bröstet hade fått knölar och gjorde sååå ont. K sov länge idag så strax före 8 gick jag upp med honom. En utmaning att byta blöja och lyfta honom ur sängen. 

Och sedan när jag hade hämtat ner J så kom huvudvärken och frossan krypande. Frös så jag skakade när jag satt och ammade trots en alvedon, tjock filt och varma inneskor. 

Denna mjölkstockning vet jag inte riktigt varifrån den kom. Kanske har J tryckt med sin hand på samma ställe under natten eller så kom den bara av sig själv. Ont gör det iallafall och trött blir man. Som influensa i kroppen plus värsta bröstsmärtorna och det enda som hjälper är att amma så mycket som möjligt från det ömma bröstet. Aj!

Så idag blir en sån dag som jag egentligen har svårt för. K får titta på TV så mycket han vill mellan lekarna så att jag kan sitta så still det går i soffan mellan blöjbyten och matlagningar. 

Sitter ni inne på fungerande husmorsknep så lämna en kommentar 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vardagslivet

Skrivet den 11 januari, 2017

Alicante 

Skrivet den 13 november, 2015

Lugnet

Skrivet den 25 januari, 2017

Föregående inläggK 25 månader
Nästa inläggUtelek

Bli först att kommentera!

Kommentera