i Mammaliv, Vardag

Besök av släkten 

I förrgår kom mostrarna (mina systrar) och mormor & morfar för att hälsa på K och J. Vi blev alla så bortskämda med fina saker (till mig) och jättegulliga kläder (till barnen). 

Synd att timmarna går så fort när man har trevligt. Mina systrar åkte hem samma eftermiddag  men mamma o pappa stannade tills idag. 

Fotade av en del av sakerna men några grejer kom inte med denna gång. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En annorlunda fredag 

Skrivet den 8 november, 2016

Solig onsdag

Skrivet den 21 september, 2016

J 3 månader

Skrivet den 7 augusti, 2016

Föregående inläggAfter work
Nästa inläggMjölkstockning 

Bli först att kommentera!

Kommentera