i Vardag

Luckan nummer 5: Vad önskar du att du kunde äta till middag idag? 

Jag vet inte hur det är för er andra småbarnsföräldrar (Vet att ni är några stycken som läser här) men i detta hem har vi ett antal rätter som vi varvar och någon sällsynt gång testar jag ett nytt recept men ofta faller vi tillbaka på de trygga gamla korten.

Och frågan ”vad ska vi äta idag?” är ju så tråkig… Det allra bästa har varit de veckor där jag gjort ett matschema och sedan storhandlat efter det. Så skönt att slippa fundera på middagsplaner och att inte behöva varje-dag-handla. Måste bli bättre på att göra så! Eller kanske testa en sådandär matkasse med färdiga recept?

Jaja, nu svävade jag ut lite från frågan. Oftast när jag ska bestämma en maträtt jag är sugen på så blir det faktiskt tacos. Det är alltid gott och det går snabbt att laga. Dessutom går det att variera innehållet hur mycket som helst efter vad man är mest sugen på. Men tacos känns ju verkligen som ett lite tråkigt svar om man får önska vad som helst?

Två andra favoriträtter är min mammas kroppkakor och min svärmors koreanska mat. Men oftast gillar jag det mesta som någon annan har lagat. Kombinationen att slippa laga själv och samtidigt få smaka en maträtt med nya smaker är ju väldigt bra.

Så vad jag önskar att jag kunde äta till middag idag? Om jag ska laga själv måste tyvärr svaret bli tacos. Annars någon take away mat från restaurang, för med två små barn är det alltid mest avkopplande att äta i hemma hos oss 😉
Bild från en tidigare tacos-middag. 


Detta är en del av Kajsons julkalender, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gunga, gunga, gunga

Skrivet den 4 juli, 2016

Måndag med lite gnäll 

Skrivet den 27 juni, 2016

Favoriter

Skrivet den 21 oktober, 2016

Föregående inläggLucka nummer 4: Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla? 
Nästa inläggLucka nummer 6: Vad är det bästa med dig själv? 

Bli först att kommentera!

Kommentera