i Mammaliv, Vardag

Gårdagen

Efter en lugn morgon åkte vi för att titta på T:s nya kontorslokal och passade också på att äta lunch tillsammans. Efter det lämnade T av mig hemma och han fortsatte till jobbet. 

Jag och K hade en play date med min kompis och hennes son som är två månader yngre än K. De har träffats hela sina liv men det är först nu som de börjar få glädje av varandra även om de inte riktigt kan leka tillsammans ännu. 

Från K:s håll var det mycket ”Mi, mi, mii” (min, min, miin) om leksakerna men när de fick mat delade han gärna med sig och såg till så hans kompis hade sin vattenflaska. 🙂 

När de hade åkt från oss kom T hem och det var min tur att åka iväg några timmar för att träffa kompisar och kollegor. De skulle ut på stan senare på kvällen men jag var bara med på ”förfesten”. Dels så saknar jag K och T så fort jag är hemifrån för länge och dels så är jag ganska trött på kvällarna. 

Vid halvtio åkte jag hem och hann natta K innan det blev lite Netflix-tittande med T. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Få saker gjorda med barn

Skrivet den 8 december, 2016

Skrivet den 16 november, 2016

Höstväder

Skrivet den 12 september, 2016

Föregående inläggGravid vecka 22
Nästa inläggFörlossningssjukhus

Bli först att kommentera!

Kommentera