i Graviditet

Gravid vecka 22

gravid vecka 22

Gravid vecka 22 och barnet är nu 26 cm långt och väger ca 370 g i början av veckan och 450 g i slutet. Det växlar mellan att sova och vara vaken. Ofta vaggas det till sömn när mamman går och är mer aktivt när mamman ligger stilla.

Hormoner kan göra att tandköttet svullnar upp. Fräknar och födelsemärken påverkas också och man bör vara försiktig med solen.

Hur mår jag – gravid vecka 22

Jag känner av Mini allt mer och precis som i texten ovan så är det mest när jag sitter still i soffan eller ligger i sängen.

Att vara försiktig med solen känns ju inte speciellt svårt nu när det är mörkt nästan hela dygnet. 😉

För övrigt så har jag känt mig pigg senaste veckan. Fogarna har känts lite bättre och jag har tagit mig ut på minst en promenad om dagen med K för att vi ska få lite luft och jag ska röra på mig.

 

Vill du läsa mer om min graviditet så hittar du mina inlägg på temat här!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

gravid vecka 33

Gravid vecka 33 

Skrivet den 19 mars, 2016

gravid vecka 26

Gravid vecka 26

Skrivet den 30 januari, 2016

Medicin när du är gravid eller ammar

Skrivet den 23 mars, 2016

Föregående inläggNyårsmaten
Nästa inläggGårdagen

Bli först att kommentera!

Kommentera