i Graviditet

Barnmorskebesök vecka 26

Igår var jag hos barnmorskan på MVC och det var dags för första mätningen av magen. Det togs också blodprover (socker- och järnvärde) samt blodtryck och jag fick väga mig (förra graviditeten vägde jag mig bara på inskrivningen och vid sista besöket).

Allt såg i alla fall jättebra ut. Blodproven var bra (trots att jag slarvat med järntabletterna) och magens mått var 22 cm (23 cm med K i samma vecka).
Jag känner ju mig bra också så det var skönt att alla kontroller visade på det.
Nästa besök är inte förrän 1 mars och då är jag i vecka 30.

   
 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lista

Skrivet den 4 november, 2015

Gravid vecka 29

Skrivet den 20 februari, 2016

Jämförelse mellan graviditet nr 1 och 2.

Skrivet den 27 januari, 2016

Föregående inläggVabruari
Nästa inläggBio-date

Bli först att kommentera!

Kommentera