i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

J 12 veckor 


Igår blev lilla J 12 veckor gammal. Hon firade detta med att sova hela natten i sin spjälsäng och vaknade bara för mat en gång vid halv 5. Att vi sedan fick gå upp med storebror innan 8 kan man leva med då 🙂 

J har blivit väldigt stadig i nacken när man håller henne och hon vill gärna stödja på sina ben. Hon är väldigt nyfiken och tittar med stora ögon på allt som händer och för det allra mesta ler hon och är glad så fort någon pratar med henne. Hon kan också hålla i mjuka leksaker nu. 

Ibland har hon svårt att komma till ro och sova på dagen men om hon får ligga på sidan så brukar det gå lättare. Jag sitter alltid bredvid så jag har koll på att hon inte rullar över på mage. 

Hon verkar gilla vatten och är glad när hon badar i sin balja. K får vara med och hjälpa till och då är det ju extra roligt. Man kan de nu att hon är väldigt nyfiken på sin storebror och gillar när hon får uppmärksamhet av honom. K är för det mesta väldigt intresserad tillbaka och väldigt försiktig med sin syster så länge han känner att han också får tillräckligt med uppmärksamhet.

Igår var jag och barnen på min efterkontroll på MVC. Eftersom jag inte fick några sprickningar eller stygn så var det bara samtal och test av blodtryck och järnvärde. Allt värden var jättebra (järnvärden var 125). Lite konstigt att vara tillbaka där utan stor mage     . 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lördagen i bilder 

Skrivet den 30 oktober, 2016

Förskoletisdag

Skrivet den 10 januari, 2017

Höstväder

Skrivet den 12 september, 2016

Föregående inläggUteliv 
Nästa inläggTrasig hiss och fotografering 

1 kommentar

  1. Evanesse
    3 år ago

    Så stor hon har blivit 🙂 och visst är det roligt att se utveckligen 🙂

    Härligt att allt gick bra på efterkontrollen, jag ska dit nu i Augusti.

    Reply

Kommentera