i Mammaliv, Vardag

Fika med syster och event 

Igår efter lunch mötte jag och barnen upp med min syster på hotellet där hon ska bo över helgen. Vi gick lite på stan trots att det var grått och ganska kallt. Storebror vaknade tidigt igår så han somnade faktiskt till i vagnen. Då passade vi på att vandra hemåt och gjorde iordning lite frukt och fika. Och vi kunde faktiskt prata ostört en stund!

Sedan vaknade barnen och de fick mysa lite med sin moster innan hon skulle gå tillbaka till sitt hotell.

Idag har vi vaknat så lugnt och stilla som det går med en 2,5-åring och 9-månaders som sällskap. Lite frukost och lite lek. Jag och Lillasyster ska snart fixa till oss för att åka mot Stenungssund där det är event idag. Vet inte så mycket om vad som ska hända där förutom att Hannah ska presentera olika skönhetsprodukter. Men det ska bli kul att komma iväg några timmar. Sedan måste T jobba lite när jag kommit hem. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vi försov oss

Skrivet den 26 oktober, 2016

Soligt

Skrivet den 23 augusti, 2016

Sju saker som är lättare med andra barnet

Skrivet den 11 oktober, 2016

Föregående inläggHej Fredag!
Nästa inlägg9 månader utanför magen 

4 Kommentarer

 1. Karin Wikström
  9 månader ago

  Men jisses vilken fika! är de dig man ska bli kompis med för att få en sådan serverad så undrar jag var du bor 😉

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Kom till Göteborg så fixar jag fikat 😉

   Reply
 2. Jessica
  9 månader ago

  Bästa fikat 🙂 Tack syrran för supermysig eftermiddag <3

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Jessica:Tack själv för prat o mys!

   Reply

Kommentera