i Mammaliv, Vardag

Julpyssel och bullar

Nu efter 1,5 vecka så börjar barnen bli friska. Min egen näsa rinner fortfarande men det är lättare att hantera än barnen som man tycker synd om och som sover dåligt av hosta och täppt näsa. 

Jag har inte haft nån stund för mig själv. Lilla J har bara kunnat sova på mig på dagen och bredvid mig på natten och K har ju ändå varit ganska pigg så jag har försökt hålla oss sysselsatta här hemma för att inte smitta andra eller bli smittade. Vi bestämde också att han får vara hemma från förskolan nu för att inte få nån mer sjuka innan julen då alla släktingar kommer. 

Har ändå försökt få lite ordning hemma med dammsugning och all tvätt som måste göras och jag tycker faktiskt att det ändå gått bra. Visst att allt tar massor med mer tid eftersom det ständigt blir avbrott för blöjbyten, matlagning och tröstande men då försöker jag tänka att det ju faktiskt inte är någon brådska. T har jobbat många 12-timmarspass så tid har jag ju haft. 

Idag har iallafall J kunnat sova själv på dagen så K och jag kunde baka lite bullar och gjorde lite enkelt julgodis med marsipan och choklad. Så mycket lättare utan att roa J samtidigt! 

Den påbörjade julkalendern blev ju avbruten då jag inte haft någon tid att tänka en hel tanke 😉 Men förhoppningsvis kan det komma lite inlägg här igen nu istället. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lördagen i bilder 

Skrivet den 30 oktober, 2016

Jämförelse mellan graviditet nr 1 och 2.

Skrivet den 27 januari, 2016

En dag på stranden

Skrivet den 21 juni, 2017

Föregående inläggFörkylningar
Nästa inläggGodmorgon

Bli först att kommentera!

Kommentera