i Mammaliv, Vardag

Godmorgon

Onsdag och tre dagar till julafton. (Började skriva detta inlägg för 4 timmar sedan så därav godmorgon i rubriken…) Ikväll kommer barnens farmor, farfar och farbror från Spanien och på fredag kommer mina föräldrar.

Denna morgon startar vi, som vanligt, med billekar. Det har sina fördelar att inte ha några förskoletider att passa (eller andra tider heller). J har blivit bättre på att åla/ krypa så nu tar hon sig runt på golvet till de saker hon vill undersöka.

Tjatar en hel del på K om varför det är så viktigt att han inte lämnar leksaker eller andra småsaker på golvet och plockar undan efter honom otaliga gånger på en dag. Men förutom lite tjat så har det gått väldigt bra att ha båda barnen här hemma.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

På spaning efter djur

Skrivet den 21 juli, 2017

J tre veckor 

Skrivet den 26 maj, 2016

Föregående inläggJulpyssel och bullar
Nästa inläggGott Nytt År

Bli först att kommentera!

Kommentera