i Vardag

Gott Nytt År

Vi har firat jul med våra släktingar hemma hos oss. Ätit massor med god mat, kakor och godis och lekt med alla nya julklappar.

Nyårsafton firade vi med en picknick på vardagsrumsgolvet med en massa kuddar. K somnade strax före tio, J somnade innan tolvslaget och jag och T höll ut nån timme in på det nya året.

Hoppas att ni alla har haft det fint under jul och nyår!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggGodmorgon
Nästa inlägg2 januari

Bli först att kommentera!

Kommentera