i Mammaliv

Inskolning på förskola

IMG_0934

Plötsligt är det dags för inskolning på förskola. Förra veckan fick vi brev om att vi nu blir erbjudna en plats på en av de förskolor som vi valt och redan imorgon är det dags för första inskolningsdagen!
Vår lille K ska bli ett förskolebarn bara så där. Känns lite konstigt men ska samtidigt bli spännande att se hur han tar denna förändring. Han har ju alltid varit väldigt social och trygg med andra människor så egentligen tror jag inte att det ska bli några problem alls. Kanske är det så att det är värst för mig (och T) som ju är vana att ha honom hemma hos oss och nu är det okända människor som ska ta hand om honom några timmar om dagen.

Jag har inte tänkt börja jobba på heltid direkt för dels så är K fortfarande ganska liten (15 månader) så jag vill inte att han ska gå för långa dagar på förkolan och dessutom så har vi möjligheten att göra det genom att det finns föräldraledighetsdagar kvar.

Men imorgon startar det i alla fall den två veckor långa inskolningsperioden och då ska både T och jag följa med K i två timmar. Uppdatering om hur det går lär komma!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Tvättberget

Skrivet den 15 september, 2016

Blekinge

Skrivet den 28 juni, 2016

Helgen

Skrivet den 8 september, 2015

Föregående inläggHelgen
Nästa inläggFörsta dagen av inskolningen

Bli först att kommentera!

Kommentera