i Mammaliv, Vardag

Lite tyst här

Det har varit lite tyst här på bloggen senaste veckan. Det beror på lite olika saker. Bland annat har J varit förkyld vilket märkts mest om nätterna. (Kanske är det även någon sexmånaders-separationsfas i kombination). Hon har iallafall vägrat sova själv varken på natten eller dagarna hela veckan. Hon har också vaknat oftare än vanligt och gråtit lite innan hon kunnat somna om så jag har inte riktigt fått någon vila.

Dagarna är lite extra kämpiga eftersom vår hiss repareras nu och varje gång man ska gå ut så är den en kamp mot de 6 trapporna ner och upp. Jag får därför försöka planera så att jag kan handla och gå hem med varorna innan K ska hämtas från förskolan för jag orkar inte matvaror och två barn uppför trapporna samtidigt.


Lägg till lite trassel med bilen och lite vanlig hösttrötthet på grund av mörker och kyla så har ni en förklaring till tystnaden här.

I förrgår lovade jag T att unna mig en fika när jag tagit mig ut så det gjorde jag. J sov i vagnen i säkert två minuter medan jag njöt av frapinon 😉 Men det gick bra att fika med henne i knäet också.
Har förresten återupptäckt hur bra termobyxor är och kommer nu leva i mina när jag är utomhus under den kalla årstiden. Visst får man det när man är föräldraledig?

Men nu väntar några vändor upp och nerför trapporna. Mat ska handlas och K ska hämtas och sen finns det massor som jag borde ta tag i.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Familjehelg 

Skrivet den 15 augusti, 2016

Sociala medier underlättar livet ibland

Skrivet den 16 januari, 2017

Att plantera tomatplantor

Skrivet den 22 juni, 2017

Föregående inläggEn annorlunda fredag 
Nästa inläggLördagsmys och veckan som gått

2 Kommentarer

 1. Evanessè
  11 månader ago

  Jag förstår dig (och vet vad du talar om), här är en som ammar hela nätterna känns det som, fast det var bättre inatt.

  Jag hade inte ens orkat bära mat uppför trappor så med EN bebis utan att bli skogstokig, så heja dig!

  Reply
  1. JennyJenny
   11 månader ago

   Tack!! Var lite lugnare på natten här också inatt. Så hoppas det var en fas som nu lugnar sig. Och nästa vecka nån gång borde hissen vara klar. Längtar!!!

   Reply

Kommentera