i Mammaliv, Vardag

Lördagsmys och veckan som gått

Just nu ligger jag med en sovande bebis bredvid mig i sängen och slökollar lite på TV. Väldigt mysigt faktiskt. T är iväg på bio och tidigare ikväll tittade jag och K på Nicke Nyfiken och åt godis. Han fick välja lite chokladbitar i kiosken och var väldigt nöjd med det. Han orkade kolla på filmen ungefär 20 minuter men det var fint med lite lördagsmys så länge det varade!

När jag sen skulle natta honom var J superpigg och låg och ropade ”bababa” hela tiden när jag försökte läsa godnattsaga. Men K lyckades somna ändå.

Kollade igenom fotona i mobilen för att se om jag hade något från veckan men de enda bilderna var från i fredags då vi var på stadsbiblioteket i flera timmar och K fick äta pannkakor som är hans favorit där. (Grädden och sylten hoppade han dock över) 🙂


Men annars var det inte så mycket bilder. Mycket tid och energi har lagts på bilstrul. K har varit på förskolan men förutom det så har vi inte tagit oss ut så mycket på grund av den ickefungerande hissen.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J två veckor 

Skrivet den 19 maj, 2016

Lillasyster – 9 månader

Skrivet den 7 februari, 2017

J två månader

Skrivet den 5 juli, 2016

Föregående inläggLite tyst här
Nästa inlägg

Bli först att kommentera!

Kommentera