i Mammaliv, Vardag

Ursäkta det låga tempot på nya inlägg på bloggen (gillar egentligen inte när bloggare ber om ursäkt för sådant för det har ni ju redan märkt men kan inte låta bli). Livet har kommit emellan och jag har legat efter med det mesta har det känts som. Anledningarna är de samma som förra veckan; hissen fungerar fortfarande ej vilket stället till det med logistik, bilen har behövt lite tid för att fixas och lilla J har velat ha min närhet större delen av dygnen.  Men i måndags fixade sig de flesta grejerna med bilen och idag har J sovit själv i nån timme så jag hann vika 3-4 maskiners ren tvätt, städa upp i köket och tvätta den smutsiga tvätten. Nu hör ju; nästan på banan igen 😉

Det tråkiga novembervädret bidrar ju inte med så mycket ny energi tyvärr men försöker ändå glädjas åt att det inte är lika isande kallt längre. Igår kunde jag till och med tycka att det var skönt att vara ute en stund efter att jag hämtat upp K från förskolan. Nu ska jag snart ta mig nerför trapporna och hämta honom igen och om han orkar blir det ett stopp på öppna förskolan idag.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Det här med amning 

Skrivet den 18 oktober, 2016

Tisdag 

Skrivet den 20 september, 2016

Tips om julkalender med fina vinster 

Skrivet den 30 november, 2016

Föregående inläggLördagsmys och veckan som gått
Nästa inläggPackning pågår

1 kommentar

 1. - Evanessè (familjeliv, kärlek, humor)
  11 månader ago

  Ibland hinner man bara inte!

  Jaa, vi ses gärna!

  Hör av dig via mailen så kan vi ta det därifrån 🙂

  Kram!

  Reply

Kommentera