i Mammaliv, Vardag

Packning pågår

Tar en paus i packandet (och tvättning och vikning). Vi åker nämligen till Spanien och till barnens farmor och farfar imorgon. T är på jobbet och barnen kanske inte är så mycket till hjälp men det är ju ganska mycket kvar av dagen så det ska nog gå bra. 

Vi hoppas att hissen ska vara klar när vi kommer hem. Tredje veckan utan hiss nu. Men får försöka tänka att vi får bra träning. 


Annars har vi fikat en del i veckan med barn och vänner. 


Det har regnat till och från men varit lite varmare i luften iallafall. 


Och de dagar som K varit hemma från förskolan blir det tyvärr mycket tid inomhus då vi inte går nerför trapporna för många gånger på en dag. Men J växer och snart kan de nog ha lite glädje av varandras sällskap. Eller J tycker såklart redan att det är toppen att få vara med när K gör något 🙂

Det var lite bilder från vår vecka. Hoppas ni har en fin helg! Hörs snart från Spanien 🙂 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J tre veckor 

Skrivet den 26 maj, 2016

Trasig hiss och fotografering 

Skrivet den 30 juli, 2016

smultron

På jakt efter smultron

Skrivet den 3 juli, 2017

Föregående inlägg
Nästa inläggFramme i Spanien 

2 Kommentarer

 1. - Evanessè (familjeliv, kärlek, humor)
  7 år ago

  Och vi ska ju träffas också – när är ni hemma igen?

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Tack 🙂 Han inte ta tag i att maila dig då vi åkte på lite magsjukor o annat så semester nu kom helt rätt. Vi är tillbaks nästa måndag så därefter kan jag när som 🙂 (tisdag-torsdag är store killen på förskola så då kan jag prata mer under fikan) 😉

   Reply

Kommentera