i Mammaliv, Vardag

Framme i Spanien 

Igår flög vi till barnens farmor och farfar som bor i Spanien. Flygresan med två små barn gick faktiskt väldigt bra. Vi var i god tid på flygplatsen så att K hann springa av sig lite överskottsenergi och vi hann äta lite innan den var dags att gå på flyget. K vaknade redan strax efter 6 på morgonen för han tyckte det skulle bli så spännande att flyga och att träffa farmor och farfar.

Han fördrev tiden på flyget med att leka med sina leksaksbilar och spela spel på I-paden. Lilla J sov den största delen av tiden.

Vädret här är ju mycket varmare än hemma trots att det är mulet och K verkar tycka det är kul att kunna springa ut utan att ta på mössa, halsduk och overall 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En treårings höstfunderingar

Skrivet den 17 oktober, 2017

Packning pågår

Skrivet den 20 november, 2016

Helgen som gick

Skrivet den 24 juli, 2017

Föregående inläggPackning pågår
Nästa inläggHur man packar med småbarn 

1 kommentar

  1. - Evanessè (familjeliv, kärlek, humor)
    11 månader ago

    Men å, lyx! Hoppa ni får det bra! 🙂

    Reply

Kommentera