i Mammaliv, Vardag

Lördag

Idag är det lördag och jag bjuds på sång- och trumkonsert efter att vi lekt med flygplan och bilar hela morgonen. Igår var vi på T:s jobb hela eftermiddagen. Det var en hel del folk där som hjälpte till med målning och lite ommöblering. Efter att vi åkt hem så gick vi till det vanliga caféet och tog varsin öl för att känna att det var fredag. Lillasyster sov gott i vagnen och Storebror fick en kaka av café-ägaren. På vägen hem somnade även Storebror i vagnen och T och jag var i säng vid tio! Händer inte ofta.

Men idag vaknade vi upp till kallt väder och båda barnen är lite småsnuviga så vi stannar hemma idag medan T åkte till jobbet för att fortsätta fixa där. Hoppas att lite vila hjälper så att barnen slipper bli sjuka igen.

Nu har Lillasyster precis somnat så jag ska försöka fixa lite plättar till lunch åt oss. Men annars har vi inga planer för dagen denna lördag.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Snabbmat eller hemlagat

Snabbmat eller hemlagat?

Skrivet den 21 november, 2017

7 tips när man ska flyga

7 tips när man ska flyga långt med barn

Skrivet den 18 oktober, 2017

19 månader

Lillasyster 19 månader

Skrivet den 6 december, 2017

Föregående inläggJulklappar
Nästa inläggLillasyster 8 månader 

Bli först att kommentera!

Kommentera