i Mammaliv, Vardag

På jakt efter smultron

Ett äventyr som verkligen ger sommarkänslor är att ge sig ut på smultronjakt!

jennyjenny_smultron

Att gå längs med en grusväg och se fullt av små röda solvarma bär i dikeskanten som bara är att plocka och stoppa i munnen. Längs med just den här lilla byvägen åker bara postbilen, färdtjänsten och kanske några enstaka andra bilar varje dag så det är inte så mycket avgaser att oroa sig för.

jennyjenny_smultron-14

Vi plockade så mycket vi orkade och samlade även en del i en liten hink för att ha till efterrätt med grädde och glass efter kvällens middag.

jennyjenny_smultron-10

Kossorna undrade nog vad vi hade för oss för de kom och tittade nyfiket på vårt gäng som hukade vid vägen .

jennyjenny_smultron-22

Och barnen tittade lika nyfiket tillbaka. Men sedan återvände de till smultronen igen!

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Familjehelg 

Skrivet den 15 augusti, 2016

Höstväder

Skrivet den 12 september, 2016

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

Föregående inläggVår midsommar
Nästa inläggTrött vecka

2 Kommentarer

 1. Jessica
  3 månader ago

  Vilka härliga sommarbilder 🙂 Man blir ju bara lycklig och längtar till ett långt sommarlov … <3

  Reply
  1. JennyJenny
   3 månader ago

   Haha. Vad fint! Jo, det var faktiskt sommarlovskänsla 🙂

   Reply

Kommentera