i Mammaliv, Vardag

Vår midsommar

Vi startade midsommarafton med en kaffe på caféet på andra sidan gatan från där vi bor. Eller det var ju starten efter att T hade vaknat. Jag och barnen startade med frukost hemma först på morgonen. Men i alla fall, efter en kaffe då vi använde upp alla våra ”gamla” enkronor så packade vi in väskor, barnvag och oss själva i vår bil och satte kurs mot Blekinge och mitt föräldrahem som ligger där.

jennyjenny_midsommar-2

Runt fyratiden var vi framme och möttes av en väldigt fin midsommarstång. Det var skönt att få sträcka ut benen och Storebror fick hedersuppdraget att spruta vatten på alla löv och blommor i stången. Kanske att lite vatten hamnade på oss också men även om solen inte sken så var det varmt i luften.

jennyjenny_midsommar.jpg

Vi spelade lite fotboll och sprang runt på gräsmattorna innan det var dag att sätta sig till middagen. Förutom det traditionsenliga; matjessill, potatis och gräddfil med gräslök, så bjöds det även på köttbullar och köttfilé för de som inte älskade fisken.

jennyjenny_midsommar-5

En väldigt lugn och fin midsommar och det var även starten på en vecka på landet för mig och barnen. T åkte hem igen på söndagen för att jobba under veckan men mer om vad vi som blev kvar hittade på kommer att komma i inlägg här framöver!

jennyjenny_midsommar-8

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

På spaning efter djur

Skrivet den 21 juli, 2017

På jakt efter smultron

Skrivet den 3 juli, 2017

Bilder från förra helgen 

Skrivet den 25 september, 2015

Föregående inläggAtt plantera tomatplantor
Nästa inläggPå jakt efter smultron

4 Kommentarer

 1. Jessica
  3 månader ago

  Så idylliska bilder! Så vackert allt är i Midsommar tid ❤

  Reply
  1. JennyJenny
   3 månader ago

   Ja, trots att det inte blev mycket sol så var det väldigt fint ändå!

   Reply
 2. Soon-Im Martinsson
  3 månader ago

  Vilken fin blommster stång dina föräldrar har gjort !!!
  Inga myggbett nära på ögat den här gången ?

  Reply
  1. JennyJenny
   3 månader ago

   Nejdå. Myggen höll sig borta för det blåste en del 😉

   Reply

Kommentera