i Vardag

Bad i Alljungen

Bad i Alljungen

Bad i Alljungen i slutet av oktober? Nej, inte riktigt… Jag började ett nytt jobb i augusti. Det är dessutom på heltid och tiden för att ta bilder och skriva här har inte riktigt funnits. Men nu när jag så mått börjar vänja mig vid heltidsjobb och tittade in här så hittade jag en del utkast till inlägg som jag helt enkelt glömt bort att publicera. Så nu blir det lite tillbakablickar till sommaren och det är kanske inte helt fel när vi närmar oss den mörka hösten.

Bad i Alljungen

Precis som förra året så blev det några bad i Alljungen när vi var i Blekinge i somras. Det är den närmaste sjön från mina föräldrars hus och jag har badat mycket där när jag var liten.  Det finns två stora badplatser runt Alljungen. Den ena har en badbrygga och där brukar det vara mycket folk på sommaren. När jag var liten fanns det även en vattenrutschkana och ett hopptorn men de är borta numera.

Den andra sidan av Alljungen, som bilderna är ifrån, är mycket mindre. Här är det ofta lugnare så det passar bra för oss som vill kunna hålla koll på barnen. Just den här dagen var det dessutom molnigt så de enda vi hade sällskap av var en familj och deras söta hund. Att det var mulet stoppade inte barnen från att bada och vattnet var ju varmt ändå. Det är kul att båda barnen verkar gilla att leka i vattnet!

Det är svårt att tänka sig att för bara några månader sedan kunde man bada och att ljuset sträckte sig från tidig morgon till sena kvällen. Jag gillar de olika årstiderna men värmen och ljuset uppskattar jag mer än mörkret och kalla vindar. Men en vacker höstdag när solen skiner på alla vackra löv är ju helt okej!

Bad i Alljungen

Bad i Alljungen

Bad i Alljungen

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

sommarkvällar

Sommarkvällar

Skrivet den 21 augusti, 2018

sommarlov semester balkong

Sommarlov 2020

Skrivet den 4 juli, 2020

Vårtecken

Skrivet den 26 april, 2018

Föregående inläggPyjamasparty på Sovkoncept
Nästa inläggJimmy and Joan's New York

Bli först att kommentera!

Kommentera