i Barnen, Lillasyster - ett år, Mammaliv, Storebror - tre år, Vardag

Badväder

Det har inte blivt mycket badande för oss den här sommaren men under veckan i Blekinge så hade vi en hel del dagar med värme och sol. Två gånger tog vi bilen till en sjö i närheten för att barnen skulle få plaska och svalka sig. Att de gillar att bada visste jag ju sedan innan men de här gångerna ville de verkligen inte komma upp ur vattnet. Storebror plaskade runt och Lillasyster satt nöjt en bit ut i vattnet och hällde med de leksaker som vi hade med oss.

En av de varma dagarna så blåste vi upp en liten pool hemma i trädgården och det fungerade minst lika bra som sjön. Trots att den blev lite trång när båda barnen skulle vara i så lekte de fint tillsammans.

jennyjenny_vattenlek-10

Eftersom det var lite för varmt i solen så placerade vi poolen under de skuggande äppelträden.

Storebror kom inte med så mycket på bilderna men han låg mest raklång och övade ”simning” och de bilderna är lite väl avslöjande för bloggen tycker jag.

jennyjenny_vattenlek-9

Gårdens katt smög förbi på säkert avstånd från plaskandet och såg mer än lite skeptiskt ut till barnens påhitt.

jennyjenny_vattenlek-16

När badandet pågått länge nog så började solen dala och barnen fick springa runt på gräsmattan för att torka och värma sig. En sådan frihet som man kan sakna inne i stan och de njöt för fullt!

jennyjenny_vattenlek-15

Storebror tyckte att handduken var en perfekt superhjältemanter och Lillasyster tittar noga på allt han gör och vill göra exakt likadant.

Det är så kul att se att de kan göra mer och mer saker tillsammans. Och mitt på gräsmattan stannade de upp och Storebror gav Lillasyster en lång kram.

jennyjenny_vattenlek-17

Leken fortsatte in i lekstugan innan det var dags att sätta på sig kläder och gå in för middag. De sov gott sen på natten kan jag lova!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggPå jakt efter trollen
Nästa inläggSyskonen

Bli först att kommentera!

Kommentera