i Mammaliv, Vardag

Syskonen

I trädgården hemma hos mina föräldrar så satte vi upp ett partytält som skydd mot solens strålar. En liten stund höll sig nog barnen där inne men ingen av dem är den stillasittande typen så de hittade snabbt på nya lekar. Det är väl Storebror som står för det mesta påhittande än så länge men Lillasyster hänger med och vill göra likadant som han. Jag kan verkligen bara stå och se på när de leker och vara så glad för att de har varandra och hoppas på att de kommer att fortsätta vilja leka tillsammans.

jennyjenny_syskon-2

Lillasyster vill som sagt vara med men Storebror tycker inte alltid att hon gör på rätt sätt.

jennyjenny_syskon-6

Mne hon är alldeles för snabb och envis för att springa ifrån.Något sånt spännande som en skottkärra att fylla med olika innehåll kan ju inte missas!

När äppelplockandet hade gjorts så återstod massor av grus att fylla skottkärran med. Den skulle tydligen tranporteras till andra delar av grusgången. Ett arbete som kunde pågå länge.

Med lite fantasi så går det att roa sig bra med lite grus och äppelkart. Och jag var nöjd som fick titta på medans de arbetade hårt.

jennyjenny_syskon-7

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggBadväder
Nästa inläggLunch och Kulturkalas på en torsdag

2 Kommentarer

 1. Jessica
  7 år ago

  Så fina dom är <3

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Ja, nästan jämt är de så fina. Bara ibland som de lyckas göra slut på mitt tålamod 😉 men det fylls snabbt på när de är sådär fina igen ❤️

   Reply

Kommentera