i Mammaliv, Vardag

Lunch och Kulturkalas på en torsdag

Den här torsdagen har varit en lång dag utomhus men en väldigt trevlig sådan. Direkt efter förskolelämningen av Storebror så mötte jag upp Malin (Göteborgsmamman.se)  och två av hennes döttrar för att ta en fika. Vi har bara hälsat och pratat lite kort med varandra förut så det var kul att få lite mer tid att lära känna varandra.

0513Goteborgsmamman.jpg

Mycket föräldraprat och en hel del bloggprat blev det. Jag passade på att ställa massa frågor som jag funderat på och Malin var så snäll och delade med sig av vad hon lärt sig under sina år som bloggare. Även om hon hade två barn med sig så kändes det som att vi hade ett var. Hennes yngsta lilla bebis sov nämligen nästan hela tiden! Man glömmer ju snabbt att de faktiskt sov större delen av dygnet där i början. Efter fikan tog vi en promenad och då somnade även min lilla J.

Hungern gjorde sig påmind och vi passade på att äta lunch när endast ett barn var vaket. Det blev det nya Condecco:t inne på NK.

0517Goteborgsmamman

Sedan följde ännu mer promenerande och prat och vi hamnade på Trädgårdsföreningen där det finns en hel del för barn nu under Göteborgs Kulturkalas. Men strax blev det dags för förskolehämtning av våra större barn. Jag sa hejdå till Malin men hoppas på att få träffa den här glada människan snart igen!

0515Goteborgsmamman

Jag hade redan igår lovat Storebror ett besök i Trädgårdsföreningen så det var bara att fortsätta promenerandet! Med en snabbpaus för en kaffe med T på stan så var vi sedan inne i myllret av alla människor igen. Det känns som att Storebror fortfarande är lite för liten för de flesta aktiviteterna på Barnens Kulturkalas men han var ändå nöjd med att gå runt och se på allt och lyssna på musiken. Klockan var närmare 5 när vi landade hemma i soffan! Så det fick bli lite TV-tittande och middag innan läggning för mer räckte inte energin till idag.

Imorgon väntar en dag av försök att få ihop familjens packning för på lördag åker vi iväg på semester!!!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen – Bilder från sommaren

Skrivet den 16 november, 2020

Annorlunda fika 

Skrivet den 25 september, 2015

Naturen mitt i stan

Naturen mitt i stan

Skrivet den 14 november, 2018

Föregående inläggSyskonen
Nästa inläggÄn så blommar sommaren

Bli först att kommentera!

Kommentera