i Vardag

Helgfika på DaNino

Helgfika på DaNino

En helgfika på DaNino är inte helt ovanligt för oss. Vi hamnar ganska ofta där när vi är ute och går på stan. Barnen har varit med oss där sedan de var bebisar så ägarna kan deras namn. Storebror brukar få beställa och betala och han blir så stolt varje gång. Ibland får de en söt skorpa att knapra på.

Men just den här dagen så delade vi på en god croisant med choklad inuti. Barnen fick lyxa till det med juice av persika och vi vuxna drack kaffe. Det var nog en av de sista dagarna som vi kunde sitta på uteserveringen utan att frysa.

Lillasyster hade sin Pippi-docka med sig som vanligt. Hon är inte så välklädd längre och det är faktiskt ingen annan docka heller här hemma. Gör alla små barn så? Drar av alla kläder från dockorna? Lillasyster är fortfarande för liten för att ta på deras kläder igen och jag har gett upp. Så fort jag klär på dem så tar hon av dem igen så det känns som onödigt pyssel.

Helgfika på DaNino

Helgfika på DaNino

Helgfika på DaNino

Helgfika på DaNino

Helgfika på DaNino

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

flygmuseet i säve

Flygmuséet i Säve

Skrivet den 4 oktober, 2018

Annorlunda fika 

Skrivet den 25 september, 2015

Frukostevent i Femman

Skrivet den 25 maj, 2018

Föregående inläggKalas och dinosaurier
Nästa inläggFärgglada plättar

Bli först att kommentera!

Kommentera