i Mammaliv, Vardag

Frukost på Big Baby

Event med Big Baby

Igår morse åkte jag ut till Sisjön, som ligger i utkanten av Göteborg, för att besöka Big Babys affär. Det var Malin (som skriver på Göteborgsmamman.se) som han hade ordnat ett jättefint event med Big Baby.

Vi fick så god frukost från da Matteo. Det fanns yoghurt med müssli, surdegsfrallor med goda pålägg, färskpressad äppeljuice, gott kaffe och mina favoriter; croissanter. Så bra start på dagen med finfrukost och trevligt sällskap!

event med big baby

Barnmorskan Cita, som till vardags jobbar på Magplasket, berättade om hur den första tiden med bebis kan vara. Vi som lyssnade fick dela med oss av våra upplevelser och det var en väldigt avslappnad stämning bland alla mammor.

event med big baby

Undrar vad Malin berättade om här?! Haha, det som vi pratade om får nog stanna mellan oss som var med. På bilden är även Nazima med. Vi träffas lite då och då i olika sammanhang och det är alltid så kul. Hon är verkligen supertrevlig!

event med big baby

Mingel med nya och gamla bekanta

En ny bekantskap var Sofie som just nu är gravid med tvillingar. Hon bloggar om detta och har precis fått veta att det både är en pojke och en flicka som ligger där inne i magen.

På bilden skymtar också Emma. Hon har precis kommit hem från flera månader i Brasilien. Det har varit lite jobbigt att se alla deras dagar på den varma, soliga stranden men så klart mest kul att hon delat med sig så mycket från deras resa! Nu är de tillbaka här i Göteborg och det var jättekul att få träffa henne igen. Vi pratade lite om ”börja-jobba-känslorna” för hon ska också gå tillbaka till jobbet efter föräldraledigheten den 1 mars, precis som jag.

Bebisar fanns det verkligen gott om inne i affären den här tidiga morgonen. Vissa var pyttesmå som lille Logan som vilar hos sin mamma Therese. Andra var lite mer rörliga men det fanns ju gott om saker att titta på och leka med i den stora affären.

Vi vuxna fick också gå runt och kolla på sakerna så klart. Finns det nåtgot sötare än bebisprylar?! Även om man inte behöver så jättemycket egentligen så är det svårt att stå emot alla gulliga prylar.

Jag tittade lite närmare på en ståbräda till vår vagn. Storebror blir ju trött i benen även om han helst vill gå så tänker att det borde vara en smart grej. Men jag vågade inte slå till igår. Känns som att jag vill testa först för jag är lite rädd att mina långa ben kommer slå i brädan. Någon som testat ståbräda bakom barnvagn? Hur tyckte ni att det funkade i så fall? Smidigt, onödigt eller något annat man ska tänka på?

event med big baby

Tiden går ju alldeles för fort när man har roligt. Jag var tvungen att krama Malin hejdå och tacka för mig. Det var dags att köra in till stan för att vara med Lillasyster på förskolan en stund.

Goodiebags från event med Big Baby

På vägen ut fick vi med oss två påsar. En från Magplasket och en från Big Baby. Är ni nyfikna på vad det fanns i dem? Då ska ni självklart få se det!

event med big baby

Fina vimplar, en haklapp som kommer väl till pass på förskolan, lite bebis-saker som jag får fundera ut vem som ska få och andra bra-att-ha-grejer. Stort tack till Big Baby och Göteborgsmamman för ett jättefint event!

 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

cafe gazette

Café Gazette

Skrivet den 22 november, 2019

Palmhuset på årets första dag

Skrivet den 6 januari, 2019

Stadsmuseet 

Skrivet den 11 juli, 2016

Föregående inläggEn ny hylla i vardagsrummet
Nästa inläggBoktips för barn (eller för dig)

Bli först att kommentera!

Kommentera