i Mammaliv, Vardag

Frukost med amerikanska pannkakor

Förrförra helgen så hade vi frukost med amerikanska pannkakor både på lördagen och söndagen. Denna helg så blev det lördagsfrukosten som vi lyxade till det lite extra. Barnen fick hjälpa till att röra ihop ingredienserna.

Frukost med amerikanska pannkakor

Frukost med amerikanska pannkakorFrukost med amerikanska pannkakor

Jag tror att barnen äter mer av maten när de själva varit med och gjort den. Dessutom tycker de att det är så spännande att få provsmaka ingredienserna under tiden. Storebror börjar bli väldigt duktig på att räkna nu så han fick i uppgift att hålla koll så att antalet decilitermått av mjöl och mjölk blev rätt.

Till frukosten så passade jag på att provsmaka två olika sorters nyttiga shots från Rynkeby som jag vann på Vanjas blogg för ett tag sedan. Den ena hade fullt av c-vitaminrika bär i sig och den andra var med citrus och ingefära. Borde ju vara hur bra som helst mot förkylningar! Barnen tyckte dock att de var lite för nyttiga i smaken så de fick hålla till godo med mjölk till pannkakorna.

Frukost med amerikanska pannkakorFrukost med amerikanska pannkakor

Så mysig start på helgen! Frukost är nog mitt favoritmål på dagen.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Smoothie med mango

Skrivet den 6 januari, 2018

Helgen som gick

Skrivet den 24 juli, 2017

Frukost med plättar

Frukost med plättar

Skrivet den 4 januari, 2018

Föregående inläggVeckan som gått - vecka 50
Nästa inläggJulen

3 Kommentarer

 1. Jessica
  2 år ago

  Håller med dig om att frukosten är mysigast målet på dagen … om man får sitta länge och njuta!!

  Reply
 2. Karin Wikström
  2 år ago

  Jaha! det blir till att ställa sig och göra pannkakor nu då! det där kan min preggohjärna inte hantera! haha! god fortsättning!

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   God fortsättning! Sirap o blåbärssylt rekommenderas. Kanske till och med nutella 😉

   Reply

Kommentera