i Vardag

Veckan som gått – vecka 50

Veckans humör

Så mycket bättre än förrförra veckan! Det hjälpte verkligen att ha saker att göra och att aktivera mig och barnen här hemma. Mer energi och mer glädje blev resultatet. Även om barnen inte har varit på sitt soligaste humör alla dagar, på grund av trotsåldrar, lite småförkylningar och allt vad det kan vara, så har vi ändå haft bra dagar tillsammans.

Veckans roligaste

Det hände mycket roligt i förra veckan så det blir svårt att välja en sak. Det var väldigt kul att hänga några timmar med min syster på fredagen. Vi möttes upp i stan vid hennes hotell, köpte med oss lunch från Saluhallen (så gott med deras fiskbiffar!) och tog med oss hem för att äta.

På lördagen var jag och T ute och gick i flera timmar på stan med barnen. Vi gick bland annat igenom Haga och julmarknaden som de har där just nu. Så fint bland de gamla byggnaderna och att känna doften från alla goda kakor och till och med snön föll på oss. Sådan julstämning! Måste ju ta med en bild på mig, ätandes av en riktigt god chokladkaka mitt i snöiga, juliga Haga.

jag2

På söndagkvällen åkte jag till Kviberg och Beach Center för då var det ju dags för avslutningen med det bloggnätverk jag är med i här i Göteborg. Det var en så rolig kväll på alla sätt och vis så det måste jag ju bara nämna här under förra veckans roligaste.

jag2-2Här är vi på en bild från Emelies Instagram på de från nätverket som var på plats under kvällen. Och vill  du ta en närmare titt så länkar jag här till var du kan hitta dem: Emelie (UnderMyUmbrella), Johanna (EnklaKnep), Sara, Mikaela, Pernilla, jag, Siranee (Thaimorsan) och Yvonne.

Veckans godaste mat

Haloumiburgaren med smak av rosmarin som jag åt på Beach Center häromkvällen var sååå god. Den måste ta veckans pris för godaste mat.

beachcenter-30

Veckans bedrift

Oj…veckans bedrift. Jag vet faktiskt inte. Jag har mest bara gjort roliga saker under veckan och inte så mycket ansträngande alls. Men kanske att jag lyckades ha två möten med jobbet då båda barnen var med (och vakna) och faktiskt lyckades både prata och lyssna under mötena. Haha, det måste nästan räknas som förra veckans bedrift va?

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Snö och pulka

Snö och pulka på en måndag

Skrivet den 28 januari, 2019

amerikanska_pannkakor

Veckan som gått – vecka 49

Skrivet den 12 december, 2017

Föregående inläggTisdagstips med länkar för julstämning
Nästa inläggFrukost med amerikanska pannkakor

5 Kommentarer

 1. Jessica
  4 år ago

  Härlig vecka du haft!! Det var verkligen supermysigt att få träffa dig och barnen ett par timmar i fredags. Och vilken god fiskbiff! Lördagen bjöd ju verkligen på perfekt ”gå-på-stan-och-få-julstämning”-väder. Några dagar kvar till självaste julafton och julstressen är på topp hos mig (fast jag lovat mig själv att ta det lugnt, haha). Men det blir jul i år också oavsett 😉

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Ja, vi kunde ju stött på varandra där på lördagen när vi strosade runt. Tänkte inte ens på det! Jag vet inte ens vad jag har kvar att göra men vi tar det lugnt 😉 Som du skrev; jul blir det ändå 🙂

   Reply
 2. Jessica
  4 år ago

  Tänkte inte heller på det. Det hade ju varit kul att stöta på varandra. Vi får planera det vid nästa Göteborgsvisit 😉
  Ja det är bäst om man kan behålla lugnet. Stress gör ju inte saken bättre precis.

  Reply
 3. Linda
  4 år ago

  Underbart gäng tjejer! Kviberg Beach Center skulle jag med vilja testa på vore kul!

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Det var ett så bra ställe! Dels jättekul med volleyboll men också en riktigt bra restaurang!!

   Reply

Kommentera