i Vardag

Vi flydde vintern för en kväll

I lördags kväll så åkte jag mot Beach Center i Kviberg för att tillsammans med bästa tjejgänget fly vintern och kylan för några timmar. Det var nämligen snö på marken när jag gick från spårvagnshållplatsen men så fort jag kom innanför dörrarna så var det bara att ta av jackan och skorna för att stoppa ner tårna i härlig varm sand.

Beach Center har nämligen världens största inomhusbanor med sand för beachvolleyboll. Men där finns så mycket mer så häng med nu på vad vi gjorde under kvällen så tar vi det från början. Under hela året har jag träffat en gäng med kreativa häftiga kvinnor i ett nätverk och i lördags var det dags för vår avslutningskväll som Emelie hade fixat för oss i samarbete med Beach Center.

Beachvolleyboll mitt i vintern

beachcenter-3

Vi började med ett glas cava som en välkomstdrink i ”strandbaren” innan vi gick ut på banan för en hård beachvolley-match. Det var verkligen så kul!

beachcenter-7Johanna och Mikaela är beredda.

Avkoppling i relaxavdelningen

Efter att vi spelat klart så var det dags för en välbehövlig stunds avkoppling i relaxavdelningen. Vi hade ett eget rum där det fanns bastu, relaxstolar och duschar och omklädningsrum i anslutning. Emelie fixade lite mer cava och en bra spellista och sedan kunde vi sitta och prata och njuta i lugn och ro. Jag hade med mig lite koreanska ansiktsmasker som alla som ville kunde testa. Så skönt att ligga inne i värmen och samtidigt kunna titta ut på snön utanför fönstret.

beachcenter-9Yvonne tittar ut över snön därute.

beachcenter-14

beachcenter-17

Sara och Pernilla testar den avkopplande stolen 🙂

Middag och quiz i en strandhydda

När alla hade bytt om till festligare kläder och fixat till sminket gick vi bort till restaurangen där det var dags för mat!

beachcenter-21

Och strandtemat fortsatte så det kändes verkligen som att vi satt i en strandhydda. Under tiden som vi åt så fanns det ett quiz som vi deltog i tillsammans med de andra gästerna och det var en bred blandning av frågor! Maten måste jag också nämna. Jag tog en halloumiburgare med smak av rosmarin och den var verkligen hur god som helst! Och alla de andra var också väldigt nöjda med sin mat. Till efterrätt blev det kokosglass. För mig som älskar koks var det en perfekt avslutning på en superfin kväll!

beachcenter-32

Emelie höll ett litet tal för oss och skötte första skålen. Vi andra fotograferade 😉

beachcenter-28

Maten kom in! Jag åt en halloumiburgare med smak av rosmarin. Det var verkligen så gott!!

beachcenter-29Obligatoriskt fotograferande av maten. 

beachcenter-34

beachcenter-33

Så fint sällskap under kvällen; Jessica, Emelie, Johanna, Pernilla, Siranee,  Mikaela och Sara (som råkade gömma sig bakom Emelie på denna bild). 

beachcenter-35

Jag behöver väl knappast säga att jag var mätt, nöjd, glad och varm när vi vandrade hemåt till spårvagnen. Så fin avslutning på ett bra nätverksår!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

frukostevent på vallgatan 12

Frukostevent på Vallgatan 12

Skrivet den 7 november, 2018

trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen – Bilder från sommaren

Skrivet den 16 november, 2020

Julkalendrar

Julkalendrar 2017 med fina vinster

Skrivet den 27 november, 2017

Föregående inläggLuciadagen
Nästa inläggYoga med juliga dofter

8 Kommentarer

 1. Jessica
  7 år ago

  Så underbart det ser ut <3 Verkligen välbehövligt så här års!!

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Det var över förväntan bra!! Sån kul kväll som innehöll lite av allt 😊

   Reply
 2. enklaknep - För att lättare nå ut på webben.
  7 år ago

  Grymt inlägg du fick ihop. Och så himla snabbt. Haha jag har inte ens kollat in bilderna som jag tog. Fy skäms på mig. Det va som alltid lika kul att träffa dig!

  Ha en super grym dag

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Haha, tack! Får alltid lite stress om jag inte går igenom bilder o så direkt…då blir det inte av sen 😉 Var fint att hänga med dig också! Ha det superbra!

   Reply
 3. Josefine Mellstål
  7 år ago

  Wow! Kan tänka mig att denna härliga heldag gav massor med välbehövlig energi 👍🎇🎆💜 Ser helt fantastiskt ut!!

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Det var faktiskt bara 4 timmar men gav absolut extra energi 😉

   Reply
 4. Veckan som gått - vecka 50 | Mitt liv som tvåbarnsmamma | JennyJenny.se
  7 år ago

  […] söndagkvällen åkte jag till Kviberg och Beach Center för då var det ju dags för avslutningen med det bloggnätverk jag är med i här i Göteborg. Det var en så rolig kväll på alla sätt och vis så det måste […]

  Reply
 5. Vilken avslutningsfest hos Beach Center! - Pernilla Lantz
  5 år ago

  […] gärna Jenny inlägg om kvällen och se lite bilder på mig […]

  Reply

Kommentera