i Vardag

Frukostevent i Femman

Igår morse var jag inbjuden till ett frukostevent i Femman. Det är en del av köpcentret Nordstan mitt i centrala Göteborg. Manifest PR bjöd in till en god frukost på Joe & the Juice med trevliga människor och peppande innehåll. Samtidigt som vi drack nyttiga smoothies, gott kaffe och åt goda smörgåsar fick vi höra mer om tankarna med Femman-huset och den ombyggnation som pågått där ett tag. Övervåningen har verkligen blivit så mycket finare och ett gäng nya butiker har flyttat in. Dessutom finns det några olika matställen och stämningen på övervåningen kändes mycket lugnare än resten av Nordstan.

Nästa personer som vi fick lyssna på var Felicia från Aim’n och Julia Mjörnstedt som berättade både om träningskläderna och gav lite träningstips till oss småbarnsföräldrar som fanns på plats. Julias fyraåriga dotter, Billie, hade också fått på sig träningstights som matchade så gulligt med mammans.

Bilder från eventet

Hoppas att ni är sugna på att se bilder från morgonen för här kommer det ett helt gäng!

frukost event på femman
Ni vet ju att frukost är min favoritmat så frukostevent är drömmen!
frukostevent på femman
Lille Lex sitter och pysslar och bredvid honom skymtar de välfyllda goddiebagsen…mer om dem lite längre ner i inlägget 😉
frukostevent på femman
En av de här vackra buketterna fick också följa med hem….och ni vet ju vad jag tycker om växter?!
frukostevent på femman
Felicia från Aim’n och Julia Mjörnstedt pratade om träningskläder och hälsa.

femmangbg-8

frukostevent på femman
Ellie från CityCatwalk.se (som precis gjort om sin blogg så kolla in den!) var det väldigt kul att träffa igen.
frukostevent på femman
Emma, som bloggar på pasmallen.nu, lyckades jag fånga på bild i ett ögonblick när hon uppdaterade sina sociala medier. Men vi hann prata en hel del också under morgonen. Supertrevlig som alltid!
frukostevent på femman
Ballongerna var verkligen populära. Här är det Lex och Emilia som kämpar om vem som ska ha dem. Barnens mammor bloggar och är väldigt bra på att fotografera så titta gärna in hos Malin och Therese.

femmangbg-14

frukostevent på femman. Goodiebag!
Vi fick en välfylld påse med oss hem från eventet! Så mycket fina saker och dessutom väldigt användbara!
Frukostevent i femman
Den vackra blombuketten blev jag nästan mest glad över. Eucaluptyskvistar är ju så vackert. Och de fick direkt ta plats i en vas!

femmangbg-27

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Palmhuset i Trädgårdsföreningen

Skrivet den 9 januari, 2018

Bloggevent i söndags

Skrivet den 2 november, 2016

cafe gazette

Café Gazette

Skrivet den 22 november, 2019

Föregående inläggLunch på The Barn
Nästa inläggFöräldraledig fredag med semesterkänsla

3 Kommentarer

 1. Jessica
  6 år ago

  Vilket trevligt, mysigt och nyttigt event!! Det är så inspirerande att gå på sådant emellanåt, få lite tips och nytänk. 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Ja, detta var jättefint ordnat. Det blir ju inte så mycket sånt nu så jag uppskattar det massor 😉

   Reply
 2. Jessica
  6 år ago

  Tyvärr blir det inte så ofta för mig heller. Men ibland ordnas sådant här så vi kan gå på arbetstid och det är ju helt perfekt.

  Reply

Kommentera