i Vardag

Pyjamasparty på Sovkoncept

pyjamasparty på sovkoncept

Förra fredagen så avslutades dagen med ett pyjamasparty på Sovkoncept. Det var Malin som bjöd in till event och jag ville verkligen inte missa chansen att träffa henne. Tidigare så sågs vi minst några gånger varje vecka för våra barn gick på samma förskola. Men sedan flyttade hon från centrum med sin familj och nu blir det inte de där vardagliga mötena längre.

Tiden går ju dessutom så snabbt. Jobb och familjeliv tar upp all tid och det är också en anledning till att jag inte gått på några event på länge. Det finns helt enkelt varken utrymme eller ork. Men när Malin, genom sitt egna eventbolag Eventolution, bjöd in så tackade jag ja direkt!

Alla bilder i inlägget är tagna av Therese Lindvall.

 

pyjamasparty på sovkoncept

Pyjamasparty på sovkoncept

När vi kom till Sovkoncept i Sisjön så mötte Malin oss och vi fick alkoholfritt bubbel och varsin morgonrock från Bubbleroom. Alla gäster gled sedan runt i sina morgonrockar och minglade en stund innan det var dags att sätt sig till bords.

pyjamasparty bubbel

Vi fick jättegod plockmat från Boho Bar och fick tävla i ett quiz med film-tema. Inte min bästa gren men det var kul och fick upp energin runt bordet. Nästa lek krävde lite mer aktivitet. Inne i någon av sängbutikens över 50 sängar hade en träkula gömts under madrassen. Vi fick prov-ligga sängarna för att försöka känna kulan. Inte helt enkelt i de mjuka madrasserna men Julia var den som tillslut lyckades!

Ingen ville riktigt gå hem kändes det som men till slut var det dags att bryta upp. Trött efter arbetsveckan men med energi från alla trevliga människor! Tack för ett supertrevligt pyjamasparty och event!

pyjamasparty på sovkoncept dukning

event boho bar

event boho bar

pyjamasparty på sovkoncept

sovkoncept säng

nina Malmström göteborgsmamman Malin granat

Nina och Malin. Alltid lika kul att träffa dessa glada människor!

maja hurtigh

Maja med flera i samtal om allt mellan himmel o jord. Man hinner avhandla en del på några timmar när man inte träffas så ofta.

emma på smällen

Emma

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frukostevent i Femman

Skrivet den 25 maj, 2018

frukostevent på vallgatan 12

Frukostevent på Vallgatan 12

Skrivet den 7 november, 2018

Föregående inläggEn helg i Blekinge
Nästa inläggBad i Alljungen

4 Kommentarer

 1. Jessica
  4 år ago

  Åh vilket mysigt event, så avslappnat och skönt med pyamasparty 😉 Bästa alkoholfria bubblet dessutom, Richard Juhlin … sååå gott!!!

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Ja, det var fint att komma iväg en stund en fredagkväll. Helt lagom. Och, ja, det alkoholfria bubblet smakade riktigt bra! Inte testat innan 🙂

   Reply
 2. Jessica
  4 år ago

  Jag har ju fått botanisera en del bland det alkoholfria utbudet och det finns faktiskt mycket som smakar helt okej. Det bubblet är en favorit och sen har jag ett favoritöl också, Estrella Damm, som smakar mycket bra. Tyvärr lyckas dom ju sämre med att göra goda alkoholfria rödviner. Men det kanske kommer …

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Ja rödvin verkar svårt. Har bara testat när jag var gravid men då var det mer vinbärssaft… men öl o bubbel (o drinkar) är ju minst lika goda som med alkohol!

   Reply

Kommentera