i Vardag

Event i Stenungssund

I lördags var jag och lilla J iväg på ett event i Stenungssund. Det var tjejerna från Luxurious VIP som anordnade den trevliga dagen. Luxiurious VIP drivs av Emelie, Caroline och Emma. Jag tänkte att ni skulle få se lite av hur det var!

När vi kom dit möttes vi av ett väldigt fint bord fyllt av frukt, choklad och Nutella. Med en sådan start så kan det ju inte bli fel!

Med på eventet fanns klockmärket Lucas Lexton som hade sin pre-release. De visade upp sina klockor som skiljer sig från de vanliga genom att urtavlan är lite vriden så att man inte ska behöva vrida armen för att se vad klockan är. Förutom att titta på klockorna fick vi höra en del om bakgrunden till företaget och det är ju alltid kul att höra när entreprenörer delar med sig av sin drivkraft och sitt engagemang.

IMG_3487Fina Hannah Kühnel fanns på plats för att berätta om sina favoriter bland hudvård och skönhetsprodukter. Förutom att få höra om själva produkterna så var det kul att bli inspirerad av Hannahs presentation. Precis som jag så är Hannah tvåbarnsförälder (hennes barn är lite äldre än mina) och det är kul att höra hur någon med liknande livssituation byggt upp ett eget företag och hur hon balanserar tiden mellan familj, arbete och eget företag.

IMG_3524Min lilla J var inte yngst på plats. Camilla Cederstråhle hade med sig sin son Charlie som var 4 månader gammal. Båda våra barn somnade i bärsele/bärsjal under eventet så att vi kunde mingla lite och lyssna på de som höll i presentationerna.

Här syns delar av tjejerna som driver Luxurious VIP och anordnar event här i Västsverige.

16491626_10158299822180691_610136515_o.jpgHär är gänget som var på plats på vackra Stenungsbaden i Stenungssund. Detta fotot togs av Linus Söderlund som var fotograf på eventet.

Det var ett kul avbrott i (mamma-)vardagen att komma iväg på sånt här och jag hoppas att det blir fler sådana tillfällen under 2017.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Träffa tomten på NK

Träffa tomten på NK

Skrivet den 19 november, 2018

Julstämning i november

Julstämning i november

Skrivet den 20 november, 2017

Binda blombuketter

Binda blombuketter

Skrivet den 11 juli, 2020

Föregående inläggRabatter på mat
Nästa inläggVinterdag

2 Kommentarer

 1. Evanessé - Jennie
  4 år ago

  Lyx, och vad fint det såg ut att vara! Jag har aldrig varit på Stenungsbaden men vet flera andra som sagt att det ska vara så fint 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Evanessé: faktiskt första gången jag var där. Kan bara tänka mig hur fint där är på vår och sommar!!

   Reply

Kommentera