i Tips, Vardag

Rabatter på mat

Tänkte börja med att skriva att detta inlägg inte alls är sponsrat av företagen som kommer att nämnas. De rabatter som jag skriver om är sådana som alla får när man testar tjänsterna. Men om någon vill använda sig av företagens tjänster så tänkte jag ändå dela med mig av rabatterna så att ni får det lite billigare! Om det inte är intressant får du scrolla förbi 😉

Först har jag en rabatt hos Mat.se. Där har jag beställt mat flera gånger och det har alltid funkat bra med fina matvaror och leverans på den tid som de har utlovat. Om du går in och beställer via denna länken så får du 170:- i välkomstbonus (om du handlar för minst 500:-).

Den andra rabatten fick jag nu när jag testade Linas Matkasse förra veckan. Med koden K4780862 så får du prova-på-pris på kassen och en gratis fruktkasse på köpet. Kassarna kostar lite olika men prova-på-rabatten är värd ca 200-300 :- . (Koden skriver du in när du beställer på angiven plats för rabatt-koder. )

Vi testade barn-kassen från Linas Matkasse och var nöjda med  både maträtterna och matvarorna. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggÖppna förskolan och babysång
Nästa inläggEvent i Stenungssund

Bli först att kommentera!

Kommentera