i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

Öppna förskolan och babysång

Idag är det tisdag och vi alla är friska. Det borde ju betyda förskola för Storebror, men icke. Igår fick jag ett sms från en av pedagogerna om att det är väldigt många som har magsjuka på K:s avdelning så vi håller honom hemma. Kan man försöka undvika smittan så gör vi vad vi kan!

Vi var iallafall iväg på Öppna förskolan i Guldheden igår och idag fick K följa med mig och lilla syster på Babysång i församlingshemmet. Så lite sysselsättning får han även om han igår frågade när han ska få gå till den vanliga förskolan igen…

Tur att farmor är på väg så att han inte blir alltför uttråkad här hemma. Det är ju dessutom så kallt ute nu att man knappt vill gå ut alls och det begränsar ju aktiviteterna ytterligare.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Tvåbarnsförälder 

Skrivet den 17 juni, 2016

En annorlunda fredag 

Skrivet den 8 november, 2016

Barnrumsfixande och lite annat

Skrivet den 12 januari, 2017

Föregående inläggLillasyster - 9 månader
Nästa inläggRabatter på mat

2 Kommentarer

 1. Evanessé - Jennie
  2 år ago

  Ja man får försöka aktivera, bra att det finns öppna förskolor 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Evanessé: verkligen bra och kul för båda barnen. Men jag hoppas bara att alla med sjuka barn håller sig därifrån också 😉

   Reply

Kommentera