i Mammaliv, Vardag

Vardag


Dagarna går så fort på vardagarna. Redan onsdag idag! Natten mellan måndag och tisdag var första natten då jag fick gå upp med J. Hon grät och kom inte till ro men tillslut somnade hon i bärsjalen. Inatt sov hon bättre men lite gnäll var det och det har vi varit bortskämda med att slippa annars denna gång. Kanske är det tänderna som är på väg. Det lär ju märkas snart! 

Den dåliga sömnen (min då) har gjort att jag ställt in lite träffar med vänner och istället varit hemma med J när K varit på förskolan. Idag träffade vi på en annan mamma vid hämtningen som jag känner sedan vi gick på babysång tillsammans. De skulle till öppna förskolan så vi hängde med då vi inte hade några andra planer. Det var bra där men K blev lite för trött så vi fick gå innan sångstunden som var i slutet. K somnade sen direkt i vagnen på väg hem. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J 3 månader

Skrivet den 7 augusti, 2016

Regn och lek 

Skrivet den 1 juli, 2016

Skrivet den 16 november, 2016

Föregående inläggMatlagning 
Nästa inläggTvättberget

Bli först att kommentera!

Kommentera