i Inredning, Mammaliv, Vardag

Barnrumsfixande och lite annat

Torsdag och sista dagen för K på förskolan för denna veckan. T började jobbet lite senare i morse så hela familjen lämnade Storebror och sedan fick Lillasyster följa med på en morgonkaffe.


När jag och lilla J kom hem sedan så har jag försökt få gjort sådant som kan vara lite svårt att göra med två barn hemma. Bland annat så städade vi upp lite i Storebrors rum.


Han fick en hel del böcker i julklapp så det behövdes ny förvaring då det redan fanns en del böcker sedan innan. Det är så kul att K nu verkligen uppskattar böcker. På dagarna läser vi böcker med mycket bilder som vi kan prata mer om och på kvällarna blir det mer sagoböcker. En gammal trälåda passade perfekt som bokförvaring i hans rum.


Han har även fått nya påslakan på plats som också var en julklapp.


När rummet var lite uppröjt så var det växternas tur att få lite omtanke och vatten. Om jag försöker vattna när Storebror är hemma så vill han helst hjälpa till och då hamnar en del vatten (eller ganska mycket) på golvet så därför är det lättast att passa på under förskoletiden.

Sista grejen som jag gjorde var att ta en dusch. Det är inte lätt att göra med två barn hemma men än så länge funkar det att Lillsyster sitter i sin babysitter medan jag duschar. Snart tröttnar hon väl på det men det problemet får vi lösa då.

Alldeles strax ska jag hämta hem K från förskolan för med lite blöjbytar- och amnings pauser och lite lunch för mig så har tiden redan gått.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Matlagning 

Skrivet den 12 september, 2016

Tvättberget

Skrivet den 15 september, 2016

Lördag med familjen 

Skrivet den 10 december, 2016

Föregående inläggVardagslivet
Nästa inläggFredagen den 13

2 Kommentarer

 1. Evanessé
  9 månader ago

  Milton höll på att sätta sig upp ur sin babysitter så numer ligger han i babygymmrt när jag duschar, de små allltså.

  Fick du mitt mailsvar? 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Ja, samma här med J men har henne bredvid badkaret där jag duschar så att jag kan ta tag i henne vid behov…men dagarna i babysittern är räknade o jag vill inte riktigt ha henne krypandes på badrumsgolvet. Så rent känns det tyvärr inte :/

   Reply

Kommentera